Ayvalık Fırtına / Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu - Haberler : Sitemize destek olmak için google haberler'de takip edin.

Ayvalık Fırtına / Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu - Haberler : Sitemize destek olmak için google haberler'de takip edin.. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç ederken, valilik yaptığı açıklamada, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmadığı aktardı. Balıkesir valiliği, hasar tespit çalışmalarının son hızla devam ettiğini aktardı. Balıkesir ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı.

Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye. Ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç ederken, valilik yaptığı açıklamada, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmadığı aktardı. Balıkesir'de şiddetli sağanakla birlikte fırtına da etkili oldu.

Ayvalık'ta fırtına ve dolu etkili oldu - www ...
Ayvalık'ta fırtına ve dolu etkili oldu - www ... from www.habercicanakkale.com
Kentte, saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su bastı. Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu. Balıkesir'in ayvalık , gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Ayvalık ta hava her zaman günlük güneşlik değil limanda tekneden fırtına anı. Ayvalık ilçesinde saat 21:00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 5 dakika süren fırtınayla birlikte etkili cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Sitemize destek olmak için google haberler'de takip edin. Balıkesir 'in ayvalık ilçesinde saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su.

Balıkesir ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı.

Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu. İlçede etkili olan şiddetli fırtına marina'da bağlı bulunan 30 tekneyi batırırken, ağaçları ise yerinden söktü. Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu. Balıkesir'in tatil yerlerinden olan ayvalık'ı kuvvetli fırtına vurdu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına hayatı felç etti. Sabah saat 06.48'de başlayan sağanak yağış ve hızı saatte 80 km ye ulaşan fırtına, ayvalık sahilinde büyük hasara neden. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı felç etti. Belli bir hat üzerinden geçen. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Ayvalık sahilinde bulunan teknelerin büyük zarar gördüğü fırtına sonrası sessizlik neticesinde yaşanan hasar. Ayvalık'ta sabah 07.00 sularından bu yana etkili olan yağış ve rüzgar, en az 20 tekneyi batırdı.

Sabah saat 06.48'de başlayan sağanak yağış ve hızı saatte 80 km ye ulaşan fırtına, ayvalık sahilinde büyük hasara neden. Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Balıkesir'de şiddetli sağanakla birlikte fırtına da etkili oldu. Ayvalık ve altınoluk sahillerinde 20'ye yakın tekne battı, bir evin çatısı uçtu, fırtına kaldırım taşlarını da söktü.

Ayvalık'ta Fırtına Tekneleri Batırdı - Haber
Ayvalık'ta Fırtına Tekneleri Batırdı - Haber from foto.haberler.com
Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Ayvalık ve altınoluk sahillerinde 20'ye yakın tekne battı, bir evin çatısı uçtu, fırtına kaldırım taşlarını da söktü. Sabah saat 06.48'de başlayan sağanak yağış ve hızı saatte 80 km ye ulaşan fırtına, ayvalık sahilinde büyük hasara neden. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç ederken, valilik yaptığı açıklamada, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmadığı aktardı. Ayvalık sahilinde bulunan teknelerin büyük zarar gördüğü fırtına sonrası sessizlik neticesinde yaşanan hasar. Sitemize destek olmak için google haberler'de takip edin. Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti.

Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu. Saat 21.00 sıralarında başlayan dolu yağışı şiddetli fırtına ile 5 dakikalık sürede ayvalık'ta hayatı felç etti. Balıkesir valiliği, hasar tespit çalışmalarının son hızla devam ettiğini aktardı. Balıkesir'in tatil yerlerinden olan ayvalık'ı kuvvetli fırtına vurdu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde fırtına ve kuvvetli yağış zor anlar yaşattı. Uçan çatı parçaları ve devrilen. Fırtına esnasında batmak üzere olan bir tekneden denize düşen kişi an be an kameralara yansıdı. Ayvalık sahilinde bulunan teknelerin büyük zarar gördüğü fırtına sonrası sessizlik neticesinde yaşanan hasar. Şiddetli yağış ve saatte 50 ile 55 kilometre hızla esen fırtına sebebiyle ilçenin sarımsaklı mevkii ile altınova ve sahilkent. Balıkesir'de şiddetli sağanakla birlikte fırtına da etkili oldu. Ayvalık ilçesinde saat 21:00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 5 dakika süren fırtınayla birlikte etkili cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Sabah saat 06.48'de başlayan sağanak yağış ve hızı saatte 80 km ye ulaşan fırtına, ayvalık sahilinde büyük hasara neden.

Ayvalık'ta sabah 07.00 sularından bu yana etkili olan yağış ve rüzgar, en az 20 tekneyi batırdı. Hüsnü evren/ ayvalik (balıkesir), (dha)balikesi̇r´in ayvalık ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına ve dolu yağışında, 5 ev ve 1 iş yerinin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Belli bir hat üzerinden geçen. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu - Haberler
Ayvalık'ta fırtına ve dolunun faturası ağır oldu - Haberler from foto.haberler.com
Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın. Balıkesir valiliği, hasar tespit çalışmalarının son hızla devam ettiğini aktardı. Dev dalgalar nedeniyle sallanan teknedeki bir kişi denize düştü. Balıkesir ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Fırtına esnasında batmak üzere olan bir tekneden denize düşen kişi an be an kameralara yansıdı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde fırtına ve kuvvetli yağış zor anlar yaşattı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.

Ayvalık ta hava her zaman günlük güneşlik değil limanda tekneden fırtına anı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına sabah saat 06.00 sıralarında başlayan şiddetli fırtına ilçe merkezi, cunda adası, sarımsaklı ve altınova mahallelerinde ciddi maddi hasar meydana getirdi. Ayvalık'ta yaşanan fırtına sonrasında bazı tekneler battı. Saat 21.00 sıralarında başlayan dolu yağışı şiddetli fırtına ile 5 dakikalık sürede ayvalık'ta hayatı felç etti. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 30 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye. Fırtına esnasında batmak üzere olan bir tekneden denize düşen kişi an be an kameralara yansıdı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama